TILUKSET

Kuva:webnode
Kuva:webnode
Rakas talomme on 2-kerroksinen pieni maalaistalo jonka ostimme vanhalta rouvalta. Hän sanoi, että talo pitää sisällään yllätyksiä. Minä ja Jani ihmeteltiin mitä se vanha höppänä oikein sanoi. Siitä lähtien on sattunut kaikenlaisia kommelluksia. Aina hiiristä jalkapalloiluun lampaan kanssa sisällä. Talossa on 3 makuuhuonetta sekä wc ja kylpyhuone. Sisäsaunaa meillä täällä Saksassa ei ole joten ostettiin ulkosauna Suomesta tänne Saksaan. Keittiö on hyvin kodikas. Siellä on keltaiset laatat jotka piristävät päivää. Voit nähdä jääkaapin jonka olen tunkenut täyteen lomakuvia ja serkkujen (lasten) piirroksia. Olohuone on sentään ollut vapaalla kädellä (minulla), koska Jani ei oikein siitä hätkähdä vaikka olisin maalannut television pinkiksi. Sohvalla voi loikoilla ja ottaa nokoset ja minua kohden yöunet. WC on pieni, mutta kaunis sillä senkin väritys on keltainen. Ihan ylhäällä on myös toinen wc, mutta se on rempallaan. Pihalla on ihana ottaa aurinkoa ja myös samalla suojautua siltä pistokselta. Takapiha on aidattu sillä en raaski päästää koiria vapaaksi muualle. 
Webnode
Webnode
Pihalta löytyy myös talli. Sinne mahtuu kaikki hepat ja jokaiselle omat tarhat. Laitumia löytyy, mutta ne ovat lampailla käytössä. Lampaat eivät koskaan ole sisällä, mutta niillä on katos laitumella jonne voi mennä jos sattuu huono ilma. Lehmiä varten on myös navetta ja sen perästä löytyy iso aidattu alue. 

Zaza sijaitsee kaukana Saksan alpeilla pienessä kylässä joka tunnetaan nimellä Frankfurt. Frankfurtin perusti Herra Frankfurt. Oikealla nimellä Sakari Frankfurt. Sakari oli äitini veljen kummin paras ystävä, mutta Sakari menehtyi pahaan ratsu onnettomuuteen. Se tapahtui vuonna 1994. Siitä lähtien kun vuodessa on ollut numero neljä, olemme juhlineet Sakaria. Frankfurt on toisaalta uudistettu, mutta tietenkin vanhat mökit ja kirkot jätettiin muistomerkeiksi. Suurin niistä on Pyhä Katedraali. Se on noin yli 40 m korkea ja kun kello on 7, soi kovaa Pyhä laulu ja lapset kylillä tanssivat perinnetanssia. Pieni, mutta rakas kylä josta en muuta koskaan. 

Tämä on virtuaalikennel/ this is a sim-game Kennel
Kaikki oikeudet pidätetään 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!