Me

Me olemme virtuaalisia/We are virtual

Zeta positiivinen ja iloinen olympiahullu. Kuulit siis oikein. Zeta rakastaa katsoa olympialaisia ja niitten koosteita. Eli lempparit ovat tietysti Usain Bolt, Simone Biles ja Dream team. Zetalla on ruskeat puolipitkät hiukset ja pisamat. Kun Zeta hymyilee hampaat näkyvät kokonaan. 

Kuva:webnode
Kuva:webnode
Jani on Brasialainen ja osaksi suomalainen. Hän on naimisissa Zetan kanssa ja Zeta odottaa jo vauvaa. Jani on polkupyörähullu. Kun hän saapui Suomeen tuli yhtäkkiä pyörän ostosreissu. Jani on, no iloinen, positiivinen ja koirahullu mies. 
webnode
webnode
Tässä esiintyy Zetan paras ystävä Viivi. Hän on hauska myös aika pätevä koirien kanssa. Hänet voit nähdä yleensä tallista mistälie. Hauska ja naurattava iloinen Viivi pistää päivän paremmaksi. 
webnode
webnode
Iida on Zetan 6-vuotias pikkusisko joka osaa olla söpö, mutta myös vaativa. Iida halaa ja kuristaa kaikki koirat ja tietenkin lampaat ja lehmät. Kissojakin se joskus rapsuttaa, mutta pitää niissä turvaväliä. Ihana ja naurava Iida on kaikessa mukana täysillä. 
Kuva:webnode
Kuva:webnode

Mira rakastaa ompelemista ja Playstationia. Tämä Zetan pikkusisko ei hätkähdä vaikka vastassa olisi Mount Everest. Iloinen tämäkin on, mutta viihtyy yksin selvittämässä kiharatukkaansa. 

Tämä on virtuaalikennel/ this is a sim-game Kennel
Kaikki oikeudet pidätetään 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!